Buat Duit Online Dengan Survey Online

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-survey-online/
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Salah satu cara buat duit online yang sentiasa menjadi perhatian adalah dengan menjawab survey online. Saya tak nafikan, ramai yang mengganggap buat duit dengan survey online ni scam tetapi sebenarnya ada juga yang betul-betul boleh dijadikan sebagai punca pendapatan online.

Pada kali ini saya akan kongsikan cara buat duit online dengan menjawab survey online. Ada beberapa ciri laman web survey online yang sah iaitu:

  1. Pendaftaran percuma.
  2. Tidak menjanjikan pendapatan bulanan

Dua syarat ini adalah sangat penting kerana tiada satupun laman web menjawab survey yang sah akan minta anda bayar sebarang yuran. Ini kerana mereka yang minta bantuan anda untuk menjawab survey, sepatutnya merekalah yang bayar anda bukan sebaliknya.

Anda boleh menjana pendapatan tambahan dengan survey online, tetapi anda tak mungkin akan kaya semata-mata dengan survey online. Itu berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Tonton video di bawah untuk lihat 5 laman web buat duit dengan survey yang sah.

5 laman web buat duit online denga survey yang tersenarai dalam video ini adalah:

  1. Valued Opinions : http://invol.co/clGMU
  2. Globaltestmarket : http://www.globaltestmarket.com
  3. Toluna : http://my.toluna.com
  4. Yoursay : http://www.yoursay.com
  5. Surveyon: http://www.surveyon.com

Semua laman web ini anda boleh daftar secara percuma dan boleh mula buat duit dengan survey.

Sekiranya ada survey untuk anda jawab, pihak laman web survey akan hantar emel kepada anda. Pembayaran adalah melalui Paypal ataupun tukaran kepada baucer membeli belah ataupun baucer KFC,

Buat duit dengan survey bukanlah satu skim cepat kaya dan bukan setiap hari anda akan dapat survey untuk dijawab. Ada kalanya beberapa hari sekali, atau mungkin seminggu sekali, malah mungkin juga beberapa minggu sehari.

Walau bagaimanapun, ia adalah salah satu cara untuk menjana pendapatan tambahan secara online yang boleh anda cuba. Jadi tunggu apa lagi, jom mula sama-sama buat duit secara online sekarang!

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-survey-online/
Pinterest
LinkedIn
Instagram