Buat Duit Online Dengan Klikjer

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-klikjer/
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Buat Duit Online Dengan Klikjer. Pada kali ini saya nak terangkan cara buat duit online dengan laman web Klikjer. Perkara pertama yang anda perlu tahu adalah laman web ini bukanlah laman web ‘klik dan dapat duit’ walaupun nama web ni ‘Klikjer’. Ia sebenarnya sebuah laman web yang menyenaraikan pelbagai ebook untuk anda promosikan dan anda akan dapat komisyen untuk setiap jualan daripada link anda.

Laman web Klikjer telah beroperasi sejak 2009 lagi dan telah ramai yang buat duit online dengan Klikjer.

Daftar dan Buat Duit Online Dengan Klikjer

Terdapat banyak ebook yang boleh anda promosikan seperti ebook Panduan Taobao, Bisnes Aiskrim, Bisnes Tudung dan banyak lagi.

Komisyen adalah 50% – 70%untuk setiap jualan. Ini bermakna jika ebook tersebut berharga RM60, komisyen anda adalah RM30. Katakan lah jika anda berjaya menjual 5 ebook sebulan, ini bermakna anda akan dapat komisyen sebanyak RM150 sebulan.

Percaya atau tidak bahawa permintaan pasaran ebook sebenarnya sangat tinggi dalam pelbagai bidang. Ini adalah kerana ia mudah untuk dibaca dengan pelbagai peranti.

Anda boleh mendaftar secara percuma di Klikjer. Tonton video di bawah untuk lihat cara mendapatkan link affiliate untuk setiap ebook yang anda boleh promosikan secara online. Dalam video ini juga saya terangkan macam mana nak masukkan kod html ke blog dan artikel anda.

Itulah cara buat duit dengan Klikjer. Telah ramai yang menjana pendapatan dengan menjual di ebook di Klikjer. Secara asasnya anda tidak perlukan modal untuk daftar dan promosikan ebook tersebut. Tetapi anda perlukan platform untuk promosikan ebook seperti blog, Facebook, emel dan lain-lain platform.

Sekiranya anda ada sedikit modal , anda boleh juga buat  blog atau iklankan di Facebook atau Adword untuk menjana pendapatan yang lebih baik. Tetapi ianya bukannya satu kewajipan.

Jika anda ada masalah, anda juga boleh join Facebook Group Klikjer. Dalam group tersebut, ramai yang berkongsi tips dan pengalaman menggunakan laman web Klikjer.

Jadi tunggu apa lagi, peluang sudah ada di depan mata, bertindaklah segera!

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-klikjer/
Pinterest
LinkedIn
Instagram