Buat Duit Online Dengan GoShareLah

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-gosharelah/
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Buat duit online memang dah jadi trend sekarang ni. Terdapat pelbagai cara buat duit online yang ada tapi anda perlu hati-hati kerana ada cara buat duit online yang sah dan ada juga yang scam. Selain itu, anda perlu juga ambil berat tentang halal dan haram semasa buat duit online.

Kali ini saya nak kongsikan cara buat duit online dengan GoSharelah. GoSharelah adalah sebuah laman web yang membenarkan anda untuk menjana pendapatan tambahan hanya dengan berkongsi di Facebook, Instagram dan juga Twitter.

 

Cara buat duit online dengan GoSharelah

Anda boleh sertai GoSharelah secara percuma. Daftar di sini: https://www.gosharelah.com

Walau bagaimanapun, terdapat keperluan minimum untuk anda boleh mula berkongsi dan buat duit online dengan GoSharelah. Untuk berkongsi (share) apa yang ada di GoSharelah, anda perlu ada sekurang-kurangnya 800 follower / friend dalam Instagram, Twitter atau Facebook.

Untuk kemaskini terkini juga, anda boleh berkongsi perkara yang sama sebanyak 3 kali dan setiap kali anda share, anda akan dapat duit. Tidak kira sama ada terdapat orang klik / baca benda yang anda share atau tidak, anda tetap akan dapat duit untuk perkara yang anda share.

Inilah yang membezakan GoSharelah dengan 8coins.

Tonton video dibawah untuk lebih memahami cara buat duit online dengan GoSharelah.

Rebut peluang ini untuk menjana pendapatan tambahan dengan GoSharelah.

GoSharelah sebagai Medium Pengiklanan

Selain itu, jika anda mempunyai blog atau bisnes untuk diiklankan, anda juga boleh gunakan GoSharelah sebagai salah satu medium pengiklanan. Senaraikan bisnes anda di GoSharelah dan orang lain akan share bisnes anda di media sosial mereka dan ini akan menambahkan kredibiliti dan exposure untuk bisnes anda.

Harga pengiklanan di GoSharelah bergantung kepada bajet anda bermula dari RM50 sahaja.

Tidak kira sama ada anda gunakan GoSharelah untuk jana pendapatan tambahan ataupun untuk pengiklanan, pada saya GoSharelah adalah salah satu laman web yang boleh membantu anda untuk jana pendapatan sampingan dan juga meningkatkan exposure bisnes dan blog anda.

Jadi tunggu apa lagi, jom sertai GoSharelah sekarang!

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-gosharelah/
Pinterest
LinkedIn
Instagram