Buat Duit Online Dengan Adhance

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-adhance/
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Sebelum ini saya ada kongsikan cara buat duit dengan menjual barang seperti di Shopee dan lain-lain, tetapi ada juga cara buat duit online yang tak perlukan anda untuk menjual apa-apa pun, tetapi anda akan dibayar berdasarkan lead ataupun action yang diambil oleh orang lain.

Salah satunya adalah dengan anda menyertai Adhance. 

Apa itu Adhance?

Adhance adalah laman web yang menyenaraikan kerja-kerja kosong yang mana kita boleh promosikan dan setiap kali ada orang yang memohon pekerjaan dengan menggunakan link khas anda, anda akan diberikan komisyen. 

Komisyen adalah daripada RM0.25 hingga RM1 untuk setiap permohonan. Sebagai contoh, anda promosikan satu pekerjaan kosong di media sosial dan ada 100 orang yang membuat permohonan untuk pekerjaan tersebut, jadi komisyen anda adalah RM100 (jika komisyen untuk pekerjaan tersebut adalah RM1).

Tonton video di atas untuk walkthrough laman web Adhance. Dalam video di atas ada diterangkan bagaimana untuk menjana link khas bagi setiap iklan pekerjaan yang boleh anda promosikan. Anda akan mendapat komisyen setiap kali ada orang yang membuat permohonan untuk pekerja tersebut.

Anda boleh membuat pendaftaran secara percuma di sini: http://thehaikal.info/adhance

buat duit online dengan adhance

Bagaimana untuk promosikan pekerjaan di Adhance?

Setelah anda mendapatkan link untuk pekerjaan anda (rujuk video untuk cara dapatkan link), anda boleh promosikan sama ada di blog atau di media sosial. Paling mudah adalah promosikan di page atau group Facebook untuk pekerjaan kosong. 

Banyak group yang dibuat khas untuk orang-orang yang mencari pekerjaan. Anda boleh promosikan pekerjaan berdasarkan lokasi. Sebagai contoh, anda cari pekerjaan kosong yang tersenarai di kawasan Muar, kemudian promosikan pekerjaan tersebut di group penduduk Muar. 

Anda juga boleh promosikan link pekerjaan kosong di dalam blog sekiranya anda mempunyai blog.

Jika anda berminat untuk cuba buat duit dengan Adhance, anda boleh daftar di sini: http://thehaikal.info/adhance

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-dengan-adhance/
Pinterest
LinkedIn
Instagram