Buat Duit Dengan Aplikasi Android Whaff Reward

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-aplikasi-android-whaff-reward/
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Satu lagi cara buat duit online yang kebanyakan orang terlepas pandang adalah dengan menggunakan aplikasi android. Pada kali ini saya nak kongsikan cara buat duit online dengan aplikasi android yang dikenali sebagai aplikasi Whaff Reward. Mungkin ada yang pernah dengar dan mungkin juga ada yang tak pernah tahu langsung tentang aplikasi ini.

Terdapat beberapa cara untuk anda buat duit dengan menggunakan aplikasi Whaff Reward ini:

Mencuba Aplikasi atau Permainan Baru

Dengan menggunakan Aplikasi Whaff Reward, anda boleh buat duit secara online dengan mencuba aplikasi atau permainan baru. Apabila anda mencuba aplikasi atau yang tersenarai di dalam aplikasi Whaff Reward, anda akan diberikan ganjaran dalam bentuk dolar. Setiap ganjaran adalah dalam lingkungan 0.01-0.1 dolar.

Tonton video di bawah untuk mengenali dengan lebih lanjut tentang bagaimana cara menggunakan aplikasi Whaff Reward ini.

Perkenalkan Whaff Reward kepada orang lain

Anda juga boleh mendapat ganjaran sekiranya anda memperkenalkan aplikasi Whaff Reward ini kepada orang lain. Setiap orang yang menggunakan Whaff Reward akan dapat satu kod khas. Sebagai contoh kod saya iaitu BH10803. Sekiranya anda menggunakan kod BH10803 semasa pendaftaran pertama kali, akan dapat bonus 0.30 dolar (~RM1.20) terus ke dalam akaun Whaff anda. Dalam masa sama, saya juga akan dapat 0.30 dolar dalam akaun saya.

Tetapi kod ini hanya boleh dimasukkan pada pendaftaran kali pertama sahaja. Sekiranya anda tidak masukkan apa-apa kod pengenalan pun boleh tetapi anda akan bermula dengan 0. Sebaiknya, gunakan kod BH10803 untuk bermula supaya anda dapat mencapai minimum untuk keluarkan duit dengan lebih cepat.

Cara Memasang Aplikasi Whaff Reward

Untuk memasang aplikasi Whaff Reward, ikuti langkah-langkah ini.

  1. Install aplikasi Whaff Reward secara percuma melalui Google Play / App Store
  2. Daftar dengan menggunakan akaun Facebook anda
  3. Masukkan kod BH10803 untuk 0.30 dolar anda (optional)

Bagaimana anda dibayar?

Ganjaran yang anda perolehi dengan mencuba aplikasi dan permainan baru akan terkumpul dan perlu mencapai USD11.50 sebelum anda boleh keluarkan duit tersebut. Anda boleh keluarkan duit yang terkumpul tu ke akaun Paypal anda. Jika anda tidak ada akaun Paypal, anda boleh lihat video di bawah tentang bagaimana cara untuk daftar akaun Paypal.

Anda juga boleh dapatkan ebook PERCUMA panduan lengkap bagaimana cara buat duit online dengan aplikasi android ini di laman web Aplikasi Duit Percuma. Di dalam ebook tersebut, anda akan diterangkan secara detail bagaimana untuk menjana pendapatan dengan aplikasi android ini, cara untuk mengeluarkan duit dari aplikasi ini dan pelbagai cara untuk menggandakan pendapatan anda dengan aplikasi ini.

Jadi tunggu apa lagi, gunakanlah aplikasi percuma ini untuk buat duit online hari ini. Anda tidak perlukan modal tambahan selain daripada internet yang sedia ada pada smartphone anda.

Kongsi Peluang Ini Kepada Orang Lain:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.buatduitonlinehq.com/buat-duit-online-aplikasi-android-whaff-reward/
Pinterest
LinkedIn
Instagram