Buat Duit Online HQ

Anda Nak Belajar Cara Buat Duit Online? Anda Di Tempat Yang Betul...

Di laman web ini, dikongsikan pelbagai panduan daripada orang yang PRO dalam dunia buat duit online. Teruskan explore laman web ini untuk dapatkan RAHSIA daripada PRO bagaimana mereke menjana ribuan ringgit hanya duduk di hadapan komputer mereka! Selamat belajar dan semoga anda juga berjaya buat duit online sepertimana mereka yang telah berjaya!

  • Gaji Tak Cukup Setiap Bulan?

    Belum sampai tengah bulan gaji dah habis. Nak kerja part time badan letih. Apa kata buat duit secara online je?

  • Selalu Stress Di Tempat Kerja?

    Selalu kena marah dengan bos, kawan-kawan yang tak sekepala memang memeningkan kepala. Apa kata kerja sendiri secara online?

  • Tiada Masa Dengan Keluarga?

    Keluarga adalah segalanya. Kan seronok jika dapat buat duit secara online sambil dapat bermain bersama anak-anak. Autoincome?

  • Senarai Cara Buat Duit Online..

    Ahad, 6 Ogos 2017

    Pekerja Dari Rumah Secara Online Diperlukan Segera!

    Ogos 06, 2017

    Peluang untuk buat duit online yang sangat lumayan dan bekerja dengan syarikat – syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja bebas hanya dari rumah. Anda boleh bekerja mengikut jadual sendiri, pada bila-bila masa yang sesuai dari keselesaan rumah anda.

    Syarat Kelayakan

    • Membaca, Menulis dan Memahami Bahasa Inggeris.
    • Kemahiran mengunakan komputer dan internet.
    • Komputer peribadi atau laptop sendiri.
    • Akses kepada sambungan internet di rumah.

    Deskripsi Tugasan

    Antara kerja yang perlukan pekerja dari rumah adalah untuk membantu mengumpul maklumat dari internet, memasukan maklumat ke dalam sistem, membuat kajian maklumat yang di kumpul, menyediakan laporan dan kerja – kerja am berkaitan.

    Hampir semua jenis pekerjaan yang boleh di lakukan mengunakan komputer dan di hantar menerusi internet ada dalam pasaran kerja. Ia terpulang kepada anda untuk pilih bidang yang sesuai untuk bekerja.

    Maklumat Pekerjaan

    Kerja ini adalah pekerjaan bebas atau freelance dan memerlukan orang yang serius mahu bekerja, bermotivasi tinggi dan sanggup bekerja keras. Pekerjaan tidak terikat dengan sebarang kontrak dan waktu bekerja adalah fleksibel mengikut jenis tugasan yang di ambil. Malah anda boleh bekerja dengan lebih daripada satu majikan pada masa yang sama.

    Permohonan Terbuka

    Sesiapa yang berumur 18 tahun keatas dan memenuhi syarat utama boleh menyertai dan bekerja dari rumah dengan majikan antarabangsa. Ia adalah peluang baik untuk suri rumah, pelajar, pesara dan sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri.

    Lokasi dan Jadual Bekerja

    Anda boleh bekerja dari mana sahaja yang ada akses kepada talian internet pantas. Yang penting anda selesa dan tiada gangguan semasa lakukan tugasan yang di terima.

    Begitu juga jadual bekerja, kebanyakan ahli kami bekerja pada waktu malam dan hujung minggu kerana mereka mempunyai kerja lain pada hari biasa. Namun ia terpulang kepada anda bagaimana untuk menyusun jadual anda sendiri.

    Contoh Bidang Kerjaya

    • Data Entry
    • Translator
    • Virtual Assistant
    • Social Media
    • Transcription
    • Blogging
    • Email Support
    • Proof Reading
    • Market Surveys
    • Graphic/Web Design
    • Typing
    • Article Writing
    • Content Writing
    • Web Research
    • Copywriter
    • SEO
    • Video Creation
    • Dan banyak lagi!

    Contoh Tawaran Tugasan

    Di bawah adalah contoh senarai kekosongan jawatan yang memerlukan pekerja di rumah. Senarai jawatan di paparkan bersama tajuk jawatan, keterangan jawatan, bajet gaji bagi kerja tersebut.


    Pembayaran Gaji

    Upah atau gaji setiap tugasan tidak sama, kebiasaan adalah antara USD$10.00 hingga USD$100.00 bagi tugasan biasa yang tidak susah dalam masa beberapa hari. Manakala tugasan yang memerlukan lebih panjang masa untuk disiapkan mencecah lebih dari USD$1,000.00

    Majikan dan platform yang kami cadangkan adalah beribu pejabat di luar negara, oleh itu pembayaran gaji dibuat dalam nilai Dolar Amerika. Ia sesuatu yang sangat bagus ketika nilai matawang kita sedang menjunam ketika ini.

    Gaji Dalam US Dolar

    Majikan adalah daripada luar negara, oleh sebab itu bayaran gaji atau upah di buat dalam nilai matawang USD. Kalau dibandingkan dengan nilai tukaran matawang kita sekarang, anda dengan mudah mendapat 4-kali ganda bagi setiap USD$1.00 yang anda terima.

    Yang menarik tentang kerja di rumah adalah, anda boleh bekerja dengan lebih daripada satu majikan pada satu-satu masa. Disebabkan kerja - kerja ini bersifat sementara, anda dengan mudah buat 2-3 kerja dalam masa yang sama.

    Kaedah Pembayaran Gaji

    Pembayaran gaji adalah melalui akaun PayPal yang dilakukan oleh majikan setiap kali anda selesaikan tugasan dan kembalikan kepada mereka.

    Proses ini selalunya dilakukan dalam masa kurang dari tujuh hari bekerja selepas majikan menyemak tugasan yang dihantar oleh anda. Selepas itu anda boleh "Withdraw" terus ke akaun bank anda pada bila-bila masa.


    Proses Pembayaran Gaji

    Bayaran upah di bayar setelah kerja di selesai, kebiasaan dalam tempoh beberapa hari selepas tugasan di sahkan dan luluskan oleh majikan. Anda boleh juga memohon untuk mendapatkan bayaran pendahuluan daripada syarikat sebelum memulakan kerja.

    Ada juga syarikat yang membayar mengikut jumlah jam bekerja. Tugasan dan projek jenis ini, memerlukan anda bekerja dalam talian melalui sistem yang di sediakan bagi merekod masa bekerja dan juga perkembangan projek yang di beri.

    Bayaran upah di bayar melalui Paypal. Pendaftaran untuk membuka akaun PayPal adalah percuma. Panduan ada di sediakan dalam laman ahli untuk membantu anda. Pembayaran di buat kepada anda serta merta setelah tugasan di selesaikan dan di sahkan oleh majikan, tak perlu tunggu hujung bulan untuk terima bayaran upah.

    Gaji anda di bayar terus oleh majikan atau platform yang menyediakan kerja tanpa melalui kami.

    Anda tidak akan terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang - undang.

    Dalam laman ahli anda akan jumpa pekerjaan online yang sebenar daripada majikan dari seluruh Dunia. Setiap kerja adalah betul, 100% sah, dan telah teliti, disemak dan diluluskan.
    • TIADA laman web perdagangan berisiko.
    • TIADA skim 'Cepat Kaya' yang meragukan.
    • TIADA penipuan piramid atau multi-level-marketing.
    • TIADA pekerjaan haram atau tidak bermoral.

    Dibayar Untuk Bekerja

    Semua senarai dalam laman ahli adalah 100% kerja yang boleh dilakukan di rumah dan akan membayar untuk setiap tugasan yang anda selesaikan.

    Anda tidak sama sekali akan terlibat dengan sebarang transaksi jual beli atau sebarang perniagaan antara syarikat dan pelanggan. Sebaliknya anda dibayar untuk bekerja dan menyelesaikan tugasan yang diberi oleh pihak majikan.

    Senarai Tawaran Tugasan

    Tawaran kerja datang dari seluruh dunia dan mengunakan B.Inggeris. Anda tidak bekerja dengan kami, tetapi dengan syarikat – syarikat dan individu dari serata dunia yang memerlukan pekerja dari rumah seperti anda.

    Kami hanya menyediakan panduan asas dan kemas kini senarai tawaran kerja daripada pelbagai platform setiap hari untuk anda. Kami akan berikan panduan yang kami sediakan untuk persiapan diri anda untuk berhubung dengan majikan – majikan tersebut.

    Tanggungjawab kami untuk memastikan anda telah bersedia untuk di perkenalkan kepada majikan – majikan yang perlukan pekerja di rumah. Kami juga akan bantu mempersiapkan diri anda dengan semua maklumat yang perlu diketahui dan disediakan sebelum menghubungkan anda dengan bakal majikan.

    Setelah anda selesai mengikuti panduan dan latihan yang diberi, hanya pilih kerja yang sesuai daripada senarai kekosongan dan hantar permohonan kepada majikan.

    Kaedah Permohonan

    Walaupun ia kerja yang boleh dilakukan dari rumah, namun proses permohonan kerja adalah 100% sama seperti permohonan kerja biasa. Anda perlu mempunyai profil dan resume yang lengkap dengan latar belakang pendidikan dan kemahiran yang anda miliki.

    Dari situ majikan dapat menapis siapa yang layak untuk bekerja dengan mereka sama ada bagi jangka pendek atau mungkin jangka panjang.

    Jika permohonan tidak berjaya, jangan risau kerana setiap hari ada "RATUSAN RIBU" kekosongan baru dari puluhan ribu majikan dari seluruh dunia. Kami pasti anda akan temui tugasan dan majikan yang sesuai dalam masa singkat jika anda ikuti latihan yang kami berikan nanti.

    Proses Permohonan

    Untuk memohon tugasan, ia adalah percuma. Anda tidak perlu membayar bagi mendapatkan tugasan yang di tawarkan. Semua tugasan ini berkonsepkan pelantikan sementara dan tidak terikat dengan sebarang kontrak.

    Anda boleh memohon berapa banyak tugasan pada satu – satu masa. Lebih banyak tugasan yang di ambil, lebih banyak bayaran upah yang akan di terima.


    Sumber Tawaran Tugasan

    Setiap hari sistem kami akan menyemak ratusan sumber di internet untuk mencari kerja di rumah yang boleh di percayai dan sah.

    Kesemua platform yang di cadangkan sudah di kenal pasti mempunyai rekod yang baik, boleh di percayai dan dapat menyediakan jumlah tawaran kerja yang cukup untuk anda mula bekerja di rumah.

    Untuk memudahkan ahli, kami akan senaraikan lebih 100,000 tawaran kerja terkini setiap bulan daripada platform terpilih ke laman ahli. Anda cuma perlu login ke laman ahli dengan kerap dan pilih tawaran kerja yang bersesuaian untuk memohon terus kepada majikan.

    Tarikh Mula Bekerja

    Anda boleh mula mohon kerja yang sesuai sebaik sahaja anda selesai mengikuti panduan yang akan kami berikan nanti. Kami telah menyediakan program latihan asas bagaimana untuk mendapat pekerjaan dalam talian yang sah. Maksud saya, pekerjaan yang sebenar iaitu anda di bayar untuk kerja yang anda lakukan.

    Kami galakan anda baca panduan beberapa kali supaya anda dapat memahami proses – proses yang terlibat dan perlu di ketahui sebelum membuat permohonan untuk bekerja dengan tawaran kerja oleh majikan. Luangkan masa sehari atau dua untuk mengulang kaji, ikuti video tutorial yang di sediakan dan apabila anda sudah bersedia baru hantar permohonan kerja yang sesuai dengan anda.

    Kini Anda Juga Boleh Buat Duit Online Dengan Mudah Melalui YouTube!

    Ogos 06, 2017


    Meskipun ramai antara kita yang memilih untuk berniaga sambilan secara online kat Facebook, Blog dan sebagainya tahun ini, hanya sebilangan kecil saja akan berjaya.

    Sesetengah orang akan menjana ratus ringgit duit tambahan. Sesetengah yang lain akan dapat menjana ribuan ringgit dengan bisnes diceburi. Malangnya, kebanyakan yang lain yang TIDAK BERTINDAK dan sekadar menunggu bulan jatuh ke riba akan menjadi mangsa. 

    Harga minyak dan gas dah naik untuk yang menunggu, entah apa lagi yang akan naik selain daripada naik angin. 😅

    Mungkin ianya dah berlaku kat anda. Anda cuba untuk melabur dalam sesetengah perniagaan, tapi lebih banyak rugi berbanding untung. Atau mungkin anda mencuba berniaga sendiri secara online, tapi lebih banyak masa terbuang berbanding hasil yang setimpal.

    Ianya merimaskan. Ianya memenatkan. Dan kadang-kadang, anda merasakan tak kira berapa banyak anda mencuba, anda mungkin takkan mendapat hasil yang anda harap-harapkan.

    Dengarlah, anda tak berkeseorangan dalam hal ini. Dan biar anda tahu dengan jelas, ianya juga bukan salah anda.

    Seandainya ekonomi negara kita sangat cemerlang, mungkin RM50 dah boleh beli penuh troli barangan masakan macam zaman dulu-dulu. Gaji RM500 sebulan dah cukup memuaskan. Tapi, hakikatnya ekonomi Malaysia dengan RM-nya, anda boleh rasakan sendiri, yang miskin siap terjatuh dari jambatan kerana tekanan.

    Kini ada cara mudah buat duit tambahan! 

    Anda Boleh Buat Duit Online Dengan Mudah Melalui YouTube!


    Sebelum tu, jom tengok statistik terkini YouTube:
    • Lebih dari 1 billion pengguna (lebih besar dari Instagram) dari seluruh dunia
    • Trafik di YouTube meningkat lebih dari 50% setiap tahun selama tiga tahun lepas
    • 80% pengguna YouTube dari luar US, kebanyakkan mereka di Asia termasuk Malaysia
    • Pendapatan iklan YouTube meningkat lebhi dari 50% tahun lepas
    • Jumlah YouTube Channel yang menjana lebih dari USD100,000 setahun juga miningkat sebanyak 50% tahun lepas



    Dah Cuba Buat Duit Dengan YouTube Tetapi Gagal?




    Ya, saya tahu ramai yang dah cuba buat duit dengan YouTube, tetapi gagal. Masalahnya bukan tak boleh buat duit dengan YouTube... masalahnya mereka buat suka hati sahaja, tanpa panduan yang betul atau teknik yang terbukti berkesan.

    Kalau anda ikut cakap orang yang gagal, pasti mereka akan kata tak boleh buat, betul tak? Jadi, jangan dengar cakap orang yang gagal, kecuali kalau anda pun nak gagal juga!


    Malu Tunjuk Muka Depan Kamera? Tak Perlu!



    Ya, saya faham... ramai yang malu tunjuk muka depan kamera, takut tak cukup hensem atau cununtuk YouTube. Atau, ramai juga yang tak nak tunjuk muka sebab nak "underground", takut bos nampak.

    Jangan bimbang...

    Kecuali kalau anda nak buat channel bersolek / make up, anda tidak perlu tunjuk muka depan kamera. Ada bermacam-macam cara buat video selain tunjuk muka... sebagai contoh screencast computer, PowerPoint slide, rakam demo tunjuk tangan sahaja, rakam screen smartphone dan sebagainya..


    • Tak perlu keluar modal satu sen pun (kalau dah ada smartphone)
    • Tak perlu tahu programming, web design atau apa-apa skil teknikal
    • Tak perlu ada pengalaman perniagaan online / offline
    • Tak perlu daftar nama perniagaan / Sdn Bhd di SSM
    • Tak perlu ada wajah cantik / glamor / muka hensem 😀
    • Tak perlu pandai bercakap dalam Bahasa English
    • Tak perlu bina laman web, pasang blog atau tulis artikel
    • Tak perlu jual apa-apa, bukan MLM, bukan pelaburan
    • Tak perlu buat full-time, boleh guna nama samaran je 😋


    Sabtu, 5 Ogos 2017

    Bayangkan Kehidupan Anda Selepas Mendapat Aplikasi Ajaib Ini..

    Ogos 05, 2017

    Sebelum saya membongkar rahsia aplikasi saya ini, cuba bayangkan kehidupan anda yang paling sempurna. Tutup mata anda, tarik nafas panjang keluar dan masuk dan mula bayangkan….

    Apabila anda bangun pagi, anda klik MULA pada butang di aplikasi rahsia anda. Itu sahaja yang perlu dilakukan. Kemudian seperti biasa anda makan nasi lemak dan minum Nescafe dan membaca suratkhabar. Sejam kemudian login ke dalam akaun Maybank2U anda dan wow anda lihat transaksi tidak henti-henti duit masuk!

    Kemudian, anda keluar bersenam di taman sampai lah pukul 10 pagi. Habis jogging, buka telefon bimbit dan lihat Maybank2u, pendapatan masuk lagi tak henti-henti.

    Kemudian, anda mandi dan keluar tengok wayang apa-apa filem kegemaran. Habis wayang, login ke dalam Maybank2u dan lihat duit masuk lagi.

    Anda pun ke mesin ATM Maybank dan keluarkan duit tersebut dan belanja sakan.

    Dengan aplikasi ajaib hebat saya ini, anda tak perlu lakukan apa-apa lagi dah dalam hidup anda selain dari login ke Maybank2u melalui telefon bimbit anda dan lihat duit masuk sahaja.

    Anda telah mencipta satu mesin mencetak duit siang dan malam, tanpa henti dan tanpa keluar setitik peluh sekalipun!


    Tetapi sebelum saya bercerita panjang lagi, anda mungkin akan lega untuk mendengar bahawa aplikasi telefon bimbit luar biasa saya ini BUKAN mengenai:

    BUKAN Kaedah Promosi: Pernah cuba memasuki mana-mana program affiliate dan cuba email kawan-kawan anda? Tak payah buang masa, terus terang saya cakap anda MESTI gagal punya! Gunakan aplikasi ini. Aplikasi ini adalah seolah-olah sebuah robot masa akan datang yang berfikir sendiri dan memasuki lubang-lubang yang anda atau sesiapa pun tidak tahu wujud sebelum ini.

    BUKAN Kaedah SEO: Tak payah teruk-teruk nak mencuba bagi halaman blog anda keluar nombor satu (PR Ranking) di Google. Buang masa dan buang beras aje!

    BUKAN Google Adwords / FB Ads: teknik saya ini tidak ada kena mengena dengan sebarang pay per click (PPC) seperti Adwords, FB Ads atau Nuffnang dan sebagainya. Tidak perlu belanja duit untuk jana duit...

    BUKAN Skim Pelaburan Internet: Saya tahu ramai yang benar-benar percaya jika melabur sejumlah wang yang banyak akan dapat pulangan tetap sehingga 1% sehari atau 30% sebulan. Biar saya terangkan bahawa kebanyakan skim ini adalah skim Ponzi pak men telo yang haram dan merugikan.

    BUKAN Skim Piramid atau MLM: Ini memang sah bukan sebarang skim piramid atau pun MLM samada yang mempunyai AJL atau tidak. Tidak ada kena mengena dengan MLM. Ia hanya sebuah aplikasi yang melakukan sesuatu yang luar biasa dan ajaib. Itu sahaja!

    BUKAN E-Bay, Forex dan lain-lain: Bukan... bukan... bukan... bukan seperti yang anda pernah dengar sebelum ini. Saya jamin!

    Saya bukan nak salahkan anda jika pernah ter-CUBA segala yang di atas ini kerana saya sendiri sudah terkena lagi dan lagi dan lagi.... Kita serupa!

    Tidak Perlu Halaman Web: Tak perlu PHP, html, wordpress apa kejadah lagi. Hanya muat turun, install ke dalam telefon bimbit... masukkan nombor akaun bank anda dan whaammm… tekan butang JALAN… dan tunggu..

    Tidak perlu pengetahuan perniagaan dan komputer: Kalau sekadar tekan beberapa klik sahaja, seorang newbie anak kecil pun boleh senang-senang buat duit. Tak perlu sebarang pengetahuan perniagaan, anda pakai telefon bimbit sahaja, ikut langkah mudah. Habis cerita!

    Jika anda pernah dengar janji-janji manis seperti di atas ini, ya saya mengaku saya juga pernah terbeli dan terbaca banyak janji-janji manis haprak kosong di Internet sebelum ini dan sedikit sebanyak terpengaruh juga TETAPI aplikasi saya ini memang berbeza dan lain sama sekali dari apa-apa yang anda pernah jumpa sebelum ini.

    Sekadar belajar bagaimana untuk membina halaman web atau blog dan sertai program affiliate atau membayar FB Ads bukan cara sebenar untuk buat duit! Ini hakikatnya... percayalah! Jika anda pernah pergi ke mana-mana seminar di Malaysia dan belajar mengenai ini, anda boleh "kiss goodbye" dengan pelaburan anda itu.

    Ini RAHSIA SEBENAR – anda sendiri memang tak akan dapat buat duit sampai bila-bila pun kalau buat sendiri. Biarkan sebuah aplikasi automatik yang mencari sendiri segala lubang duit untuk anda. Ini cara sebenar untuk buat duit di Malaysia ini. Ramai dah jadi kaya raya dengan aplikasi saya ini.


    Fikirkan….

    Saya minta anda tenung SEKARANG ke air muka suami / isteri dan anak-anak tersayang anda sekarang. Dan fikirkan adakah anda sanggup gadaikan kebahagian dan masa depan mereka hanya kerana memikirkan takut membelanjakan duit yang mungin nampak aje banyak tetapi sedikit sekali berbanding dengan kemungkinan untuk mendapatkan pendapatan ratusan ribu dan tetap buat selama-lamanya selepas ini.

    Sesungguhnya, ini adalah satu peluang yang datang sekali sahaja seumur hidup anda, dan mungkin anda tidak akan berjaya menjumpai apa-apa yang seajaib ini lagi selepas ini.

    Jadi, jangan ambil risiko untuk tidak mencuba sesuatu yang akan mengubah hidup anda dan keluarga tersayang anda. Fikir bukan sahaja sekadar untuk melangsaikan hutang tetapi fikir untuk menyelamatkan NYAWA anda dan keluarga anda serta MASA DEPAN mereka.

    Saya ikhlas ingin membantu anda dan ini adalah cara untuk saya memberi bakti kembali kepada anda semua.

    Kehidupan yang sempurna menanti anda dengan hanya satu klik di bawah... anda perlu mengambil tindakan sekarang juga. Ini mungkin satu-satunya peluang anda untuk mencapai kebebasan kewangan secara cepat dalam masa beberapa saat sahaja lagi!

    Jadi, jika anda perlu meminjam dari sesiapa pun untuk dapatkan aplikasi ajaib ini, anda tidak perlu risau langsung kerana pasti anda dapat membayar dia kembali!

    Bagaimana Lelaki Ini Berjaya Buat Duit Online Lebih RM13,294 Di Ebay Dalam Tempoh Kurang Sebulan!


    Sebelum saya ceritakan lebih lanjut tentang teknik yang anda boleh gunakan untuk buat duit online di Ebay, saya nak kongsikan dulu beberapa fakta tentang ebay:


    165 juta
    Pengguna berdaftar di ebay pada 19 Okt 2016

    25 juta
    Penjual di ebay

    250++ juta carian
    Bilangan jumlah carian barang setiap hari di ebay

    150 minit
    Jumlah purata pengguna meluangkan masa dalam sebulan di ebay apps
    Jualan kasut wanita di ebay.com : setiap 6 saat (Data 10 mac 2016)

    Jualan mainan action figure di ebay.com setiap 10 saat

    Jualan termahal di ebay yang pernah terjual adalah yacht yang bernilai USD168 juta!

    Jualan komik termahal di ebay.com adalah USD3.2 Juta!

    Sekarang anda dah Nampak tak potensi bisnes di ebay ini? Kenapa anda perlu buat bisnes di ebay?



    "Saya Sangat Berminat. Apakah Yang Perlu Saya Lakukan?"

    Mudah sahaja! Anda boleh klik pada pautan di bawah untuk lihat kisah bagaimana Lelaki Ini Berjaya Buat Duit Online Lebih RM13,294 Di Ebay Dalam Tempoh Kurang Sebulan!.

    Nak Buat Duit Online Dengan Google Adsense Tapi Tak Tahu Macamana?

    Ogos 05, 2017

    Berita baik untuk anda kerana sudah ada panduan terbaru dalam Bahasa Malaysia yang mudah untuk anda faham dan buat. Panduan ini "straight to point" sahaja. Ia sesuai untuk mereka yang pernah kena ban sebelum ni atau mereka yang masih baru dengan blogging dan buat duit online. Soalannya nak ke tak nak?

    Apakah Google Adsense Sebenarnya?

    Skim cepat kaya ke? Betul ke program ini? Macam tipu je?

    Bagi mereka yang masih “blur” dengan apa bendanya Google Adsense ini. Ia sebenarnya ia adalah program buat duit yang diuruskan oleh enjin carian terbesar di dunia ni. Siapa tak kenal Google kan? Ia merupakan salah satu produk utama yang membantu Google mencapai apa yang mereka ada sekarang.

    Anda sebenarnya akan dibayar jika ada orang klik pada Iklan di Blog anda! Anda tidak perlu menjual apa apa pun.

    Hanya Letak Kod Iklan >> Iklan Keluar Di Blog Anda >> Anda Dibayar Untuk Setiap Klik

    Sangat mudah bukan?

    Sebab itulah ramai blogger diam-diam buat duit dengan blog mereka tanpa anda sedari. Mereka tak menjual apa apa. Anda melawat blog mereka dan klik pada iklan mereka. Mereka tersenyum lebar kerana dapat duit daripada anda.

    Malah telefon kita pun mengunakan sistem operasi yang diterbitkan oleh Google iaitu Android. Maklumat lanjut boleh layari laman rasmi Google Adsense.

    Ia menjadi income utama surat khabar online pada hari ini… Anda boleh tengok di Harian Metro, Berita Harian, Utusan Malaysia dan semua media online ini mengunakan Google Adsense sebagai salah satu pendapatan mereka sehinggakan mereka tidak lagi menawarkan iklan di laman mereka.

    Mereka tidak perlu bersusah payah mencari pengiklan untuk beriklan di laman web mereka. Google yang carikan dan membayar dengan matawang USD ke akaun bank mereka.

    Konsep Google Adsense Sangat Mudah!

    Konsepnya cukup mudah. Jika anda mempunyai blog atau laman web, anda boleh memohon akaun Google Adsense ini. Ia adalah PERCUMA. Anda tidak perlu membayar apa apa untuk menyertai program ini.

    Google akan menumpang blog anda untuk meletakkan iklan mereka dan anda dibayar untuk setiap klik yang terhasil daripada iklan berkenaan. Namun ia memerlukan kelulusan untuk menyertainya. Syaratnya agak ketat kerana ada usaha untuk mengeksploitasi program ini.

    Setelah akaun diluluskan, anda boleh meletakkan kod iklan di blog anda. Iklan Google ini akan keluar berdasarkan apa yang kita tulis. Inilah kehebatan teknologi yang dibangunkan oleh Google menyebabkan ia sukar digugat oleh mana mana pesaing mereka pada masa kini.

    Anda Dibayar Untuk Setiap Klik Pada Iklan Anda – Pay Per Click

    Apabila pelawat blog anda melihat iklan dan bertindak klik pada iklan anda.. Kacching…

    Anda Menerima DUIT USD daripada klik berkenaan!

    Google membayar dalam matawang USD kepada pemilik akaun Adsense di Malaysia! Google memberikan sehingga 68% daripada nilai yang dibayar oleh pengiklan kepada Publisher Google Adsense iaitu kita.

    Katakan pengiklan membayar USD1.00 untuk satu klik, maka 68sen akan diberikan kepada program Google Adsense ini. Bagi itulah yang menjadi keuntungan Google yang mencapai nilai Billion Dollar setiap tahun.

    Syaratnya anda tidak klik sendiri pulak iklan itu. Ia adalah dilarang dalam program ini. Proses klik ini perlu berlaku secara natural dan tanpa paksaan.

    JANGAN KLIK SENDIRI IKLAN ANDA!

    Program ini cukup mudah tetapi ia bukan cara untuk anda menipu. Hasilnya akaun anda akan dibatalkan dan segala wang yang terkumpul daripada akaun anda akan hilang. Ia dipanggil click fraud. Google mempunyai sistem yang cangggih untuk mengesan cubaan menipu dalam program Google Adsense ini.

    Apabila sudah berjaya mengumpul di dalam akaun mencapai USD100 . Ia akan dibayar terus ke akaun bank anda di Malaysia. Anda juga boleh pilih untuk menerima bayaran menerusi Cek dan juga Western Union. Anda boleh pilih kaedah apa yang paling mudah untuk anda.

    Pembayaran akan dilakukan pada 21hb oleh Google dan anda akan menerima bayaran pada 23hb setiap bulan terus ke akaun anda jika memilih untuk pembayaran wired transfer.



    Bagaimana Nak Buka Akaun Google Adsense?

    Jika anda ingin mendapatkan akaun Google Adsense dan buat duit USD dengannya, anda perlu menjadi seorang penulis blog atau menghasilkan video untuk dimasukkan ke dalam Youtube.

    Jangan terkejut, iklan di Youtube juga dibayar oleh Google menerusi program ini juga. Ia bukan suka-suka untuk memasukkan video di Youtube. Tetapi ada habuan duit USD disebaliknya jika pemilik channel berkenaan mengaktifkan fungsi monetize video yang dimuatnaik olehnya dan tidak terlibat dengan tuntutan hakcipta daripada pihak lain.

    Saya akan tunjukkan 4 CARA untuk anda dapatkan akaun Google Adsense Penuh kali ini. Anda boleh cuba memohon walaupun anda pernah dibatalkan akaun sebelum ini. Cuma jangan ulangi kesilapan yang lama. Akaun semakin susah untuk diluluskan.

    panduan google adsense


    Panduan Google Adsense Pertama Di Malaysia

    Ia merupakan panduan pertama gooogle adsense dalam bahasa Malaysia sejak 2006. Ia pasti akan membantu anda untuk buat USD anda pertama di internet. Dapatkan sekarang dan buat duit dengan google Adsense.

    Nak tahu mulakan perjalanan Google Adsense anda? Tekan pada link di bawah ini..

     

    Apa Tunggu Lagi?

    Selesaikan masalah kewangan anda dengan buat duit secara online. Ramai yang telah memulakan langkah pertama untuk membina kehidupan yang lebih baik. Dapatkan panduan yang sebenar cara buat duit online di sini sekarang!